torsdag 15 mars 2012

B*JS!#@
























Nu vill jag ha sommar! Eller iallafall torrt på marken så man kan sitta på gräsmattan, ta lite förfriskningar och snacka med underbara människor.. Det har varit några riktigt fina dagar nu i veckan. Å den dagen då man väl är ledig från skolan så är det mulet och kallt ute... :P Visst fan är det alltid så?

Jo... undrar hur jag ska få ihop allt.. Var hos sjukgymnasten i morse. Vi kollade upp min rygg, för har haft lite strul med den över ett år ungefär. Jag behöver stabilicera ryggen och magen. Och han sa åt mig att prioritera gymmet.. Tre gånger i veckan ska jag vara på gymmet.
Jag tänker inte skippa att träna mma. För ÄNTLIGEN har jag hittat en träningsform som motiverar mig att fortsätta träna. Gymmet har nästan motsatt effekt, för det är verkligen INTE kul. Jag är på Titans (mma föreningen) fyra gånger i veckan, tre pass med damlagen där vi tränar mma basic för nybörjare och på ett pass som heter free movement som lär en hur man ska röra sig för att inte skada sig, samt man ökar sin rörlighet.

SÅ jag kommer träna fyra gånger på Titans och tre gånger på gymmet under en vecka. SAMT att jag försöker jogga minst två till tre gånger i veckan.

Haha... tror jag tagit mig vatten över huvudet. Får nog fokusera och se över mitt tränings schema... Jag vill verkligen inte skära ner på mma träningen. Aja.. jag ska nog lösa detta... :P
Någonting kommer bli lidande... hushållningen och skolan? Bah! Varför finns det inte mer timmar på dagarna!?! MOT GYMMET DÅRÅ!



1 kommentar:

  1. Hej! Var försiktig så du inte kör för hårt..Lagomt är bäst för kroppen. Bra att variera motion och kroppen behöver varva ner emellanåt. Annars gör träningen ingen nytta. Mest förslitningsskador. Inge bra. Roligt att du hittat en träningsform som passar dig. Man mår bra att hålla igång och maten är ju viktig också. Tyvärr har jag inte lyckats så bra men något av det ena och andra..Grattis till ett bra liv syrran! Kramisar från mig!!!Anci

    SvaraRadera