fredag 23 september 2011

Förra helgen

 Nu va det nämligen så att jag lovade posta i måndags... mene... har haft en hel del att göra i veckan.

Jag och Niklas var upp till Jönköping förra helgen och hälsade på hos min moster och hennes man. Min mamma och bror Claes var nämligen på ett kort besök dit ifrån Norrland. Så man måste passa på att umgås när man får tillfälle! :D

Vi var på en marknad någonstans (vet ej vart) men fina bilar hade de där.
Dockor är läskiga...  Det ända jag hittade som blev köpt var ett par varma termosstrumpor. Fast jag tyckte att dessa mössorna var barnsligt söta.. men någon sån blev det inte tal om. Är väldigt säker på att Niklas skulle låtsas som om han inte kände mig om jag använde en sån.. hehe!
 Jag har börjat ta bilder nere i höft höjd... alltså bara trycka på knappen, inte bry mig om att sätta in inställningar på manuell utan köra med de inställningar jag körde med innan. Går man med kameran lite nonchalant nere vid höften så tänker inte folk på att man fotar, därför känns bilderna lite mer naturliga.
Blev faktiskt väldigt nöjd med denna bilden! Lill tjejen är söt, och så ser man brorsan i mitten!
 Lite högre perspektiv. Fasen va nöjda å glada alla ser ut :D

 Jag och Claes! <3
Tyvärr så tog jag inga bilder från kvällen som blev sen. Då hälsade min bror Anders på och vi åt massa god mat å spelade Retro. Så himla mysigt att få umgås med familjen!!

 Lyxfrukost å lyxsällskap!
 Världens bästa moster å "morbror". Säger man morbror åt sin mosters man eller vad säger man? Underbara är de iallafall! Och det är alltid lika härligt att träffa dem!
 Mamma och Niklas! :D <3
 Bankeryds kyrka. Hit gick man ofta med mormor och hälsade på hos morfars grav.
 Bror å mor! <3 Längtar efter er sååååååååå!!!
 Morfar och mormor. Fick tyvärr aldrig äran att träffa min morfar, men han skulle tydligen vara den snällaste människan på jorden. Saknar mon mormor väldigt mycket. Man önskar att man tog vara på tiden man hade tillsammans med henne bättre. Men jag är glad för den fina tiden vi fick tillsammans.
Det finns så stora mäktiga ekar på kyrkogården där. Ett under att man inte fick hjärnskakning den dagen, det regnade ekollon!
 Från första kvällen. tycker bilden ser dramatisk ut! :D
Avslutar med en puss! Bilden är lite suddig men jag gillar den ändå! Trots att jag och mamma ser ut som en trasselsuddar.

Nu ska jag plugga, sen träna! Aaah! Måste städa också för vi får finbesök över helgen! :D Det blir massa fotande då också! :D3 kommentarer:

 1. Riktigt mysiga bilder, kanske borde ta efter shoot from the hip-metoden faktiskt! :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Det är Gemma! Jag var också på den marknaden! Synd att jag inte såg dig, jag var helt tagen av de gamla bilarna jag med. Roligt att trilla in på din blogg! Hur har du det?

  SvaraRadera
 3. till olivia
  hehe jaa de blir alltid lika kul å titta på bilderna sen :D

  till gemma
  MEN HEEEJ! jasså? vilken dag? var där på lördagen :)
  så många fina bilar å mcs.. :) så kul att titta på sånt som folk lagt ner så mycket tid, pengar å energi åt. när man tänker på allt det så blir alla bilar genast mycket finare. (är inte så kunnig när det gäller bilar, men älskar dem ändå)
  Jo de e bara fint med mig! Hur är det själv? Sett lite av dina senate bilder som du lagt ut på fb! :D riktigt häftiga å annorlunda! :D:D:D verkligen kul att se!

  SvaraRadera